TYGODNIOWE MENU

25-29.01

 

Poniedziałek

Śniadanie:
Serek grani z siemieniem lnianym, orzechami włoskimi i słupkami warzyw, pumpernikiel

II Śniadanie:
Sernik z malinami i migdałami

Obiad:
Filet z kurczaka caprese z pesto i szpinakowym ryżem z suszonymi pomidorami

Podwieczorek:
Krem z zielonych warzyw z kwaśną śmietaną i koprem

Kolacja:
Sałatka z pieczoną ciecierzycą, dynią i serem dojrzewającym z orzechami ziemnymi, orzechowy sos z tahini

 

Wtorek

Śniadanie:
Naleśniki pietruszkowe z buraczanym serkiem, orzechami nerkowca i rukolą

II Śniadanie:
Smoothie z kiwi, bananem i mango

Obiad:
Strogonow z indyka z kaszą gryczaną

Podwieczorek:
Zupa pomidorowa z tortelini

Kolacja:
Risotto pieczarkowe z serem gorgonzola

Środa

Śniadanie:
Pasta jajeczna z serem feta, papryką, oliwkami i szpinakiem, pieczywo

II Śniadanie:
Domowy jogurt z granolą i sosem śliwkowo-czekoladowym

Obiad:
Pulpeciki z kurczaka, szpinaku i kaszy jaglanej w pomidorowym sosie z puree marchewkowo-ziemniaczane 

Podwieczorek:
Krem z selera i jabłka z razowymi grzankami

Kolacja:
Sałatka grecka

Czwartek

Śniadanie:
Kremowy serek ze szczypiorkiem, nerkowcami, rzodkiewką i sałatą rzymską, pieczywo

II Śniadanie:
Borwnie z batatów z sosem śliwkowym

Obiad:
Fit burger wołowy z konfiturą z cebuli, ajvarem i warzywami

Podwieczorek:
Smoothie z awokado, szpinakiem, bananem i spiruliną

Kolacja:
Sałatka makaronowa z pietruszkowym pesto, kaparami, oliwkami, orzechami włoskimi i parmezanem

Piątek

Śniadanie:
Pasta z kurczaka i fasoli z suszonymi pomidorami, ogórek kiszony, roszponka, pieczywo

II Śniadanie:
Czekoladowy deser twarogowy z suszonymi śliwkami, migdałami i chałwą

Obiad:
Pieczony dorsz w sezamie z puree musztardowym, surówka z kapusty kiszonej, marchwi i jabłka z żurawiną

Podwieczorek:
Wege tatar z suszonych pomidorów z ogóreczkiem i cebulką, wafle kukurydziane

Kolacja:
Sałatka z serkiem brie, winogronami, ziarnami dyni, warzywami i rukolą, dressing pomarańczowy

CATERING DIETETYCZNY

Oferujemy dietetyczny catering wraz z dowozem na terenie Zielonej Góry. StrongFood catering to pięć pełnowartościowych i pysznych posiłków dziennie przez miesiąc dla Twojego zdrowia i kondycji fizycznej. Menu przygotowujemy wraz z Panią Marzeną Pałasz – profesjonalną dietetyczką i doradcą żywieniowym. Oferujemy cztery warianty kaloryczne: od 1000 do 3000 kcal. Istnieje możliwość dopasowania diety indywidualnie do Twoich potrzeb. Zamów, spróbuj i ciesz się wyjątkowym smakiem naszych potraw fit. Zapraszamy!

 

1500
kcal

2000

kcal
2500
kcal

3000

kcal
59pln
/dzien
62pln
/dzien
66pln
/dzien
69pln
/dzien
 
 
Dieta indywidualna – cena ustalana indywidualnie.
5% RABATU PRZY ODBIORZE WLASNYM.
STRONGFOOD RESTAURACJA FIT 2018

Polityka cookies

Polityka prywatności

CREATED BY

Pozostając na stronie, zgadzasz się na użycie plików cookies Szczegóły

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close